Exped is een high-end merk uit de Verenigde Staten wat altijd voor de beste kwaliteit gaat. Dit is dan ook te zien in de prijzen van Exped; bivakzakken van Exped zijn duurder dan de gemiddelde bivakzak.

Gelukkig is er een goede reden dat Exped bivakzakken een hoger prijskaartje hebben. Exped investeert namelijk aanzienlijk in nieuwe innovaties. Dit heeft geleid tot onder andere het stof eVent. eVent is een ademende stof met een waterdichtheid van maarliefst 20.000 mm waterkolom. Hierdoor houden bivakzakken van deze stof de kampeerder droog onder elke omstandigheden.

Alle kampeerbivakzakken van Exped hebben een box-model. Dit houdt in dat deze bivakzakken relatief veel ruimte bieden, met name bij de schouders en aan het voeteind.

Naast luxe bivakzakken produceert Exped ook noodbivakzakken. Dit zijn zeer lichtgewichte en eenvoudige bivakzakken gemaakt uit nylon. Deze bivakzakken hebben een extreem licht gewicht – een 2-persoons noodbivakzak van Exped weegt slechts 260 gram. Deze bivakzak heeft tevens een ontzettend kleine pakmaat van slechts 15 x 9 centimeter.

Exped biedt op al haar producten een uitgebreide garantie. Hierdoor ben je na de aankoop van een Exped bivakzak jarenlang verzekerd van de beste kwaliteit tegen de beste prestaties.

Exped bivakzakken zijn te koop bij Tarpshop.nl via de onderstaande link:

Exped bivakzak